loader
menu

CIUTAT

La URV donarà dilluns 15 el tret de sortida oficial al nou curs 2014-15

El Circ Ciutat dimarts, 09 de setembre de 2014

Aquesta setmana ha començat el curs acadèmic a la Universitat Rovira i Virgili (URV), però el dilluns 15 arrencarà de manera oficial. La novetat més destacada és l’activació de sis noves dobles titulacions: Bioquímica i biologia molecular/Biotecnologia, Administració i direcció d'empreses/Finances i comptabilitat, Biotecnologia/Enginyeria informàtica, Administració i direcció d'empreses/Dret, Enginyeria elèctrica/Enginyeria electrònica industrial i automàtica i Dret/Relacions laborals i ocupació.

Urv.cat

Aquesta nova oferta acadèmica ha tingut una molt bona acollida i la majoria de dobles titulacions han esgotat les places que s’oferien.

La resta de l’oferta acadèmica és similar al curs anterior. Als 38 estudis de grau cal sumar-li set dobles titulacions, les sis que s’activen enguany ja mencionades més la d’educació infantil i educació primària que ja es va començar a impartir l’any passat. També hi ha dues titulacions que ofereixen centres adscrits, com són els estudis de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i els de Pilot d'Aviació Comercial i Operacions Aèries.

La oferta d’estudis de màster és de 48 titulacions i en aquest moment està obert el segon període de preinscripció, fins el 17 de setembre. També hi ha activats 22 programes de doctorat pel curs 2014-15.
El procés de matrícula ens els estudis de grau continua obert. Justament aquesta setmana s’estan fent les proves d’accés a la universitat (PAU) de setembre i els estudiants que les superin es podran matricular cap a finals d’aquest mes.

Vista la demanda inicial i el procés de matrícula i assignació de places en curs, la previsió de la Universitat és que el nombre d’estudiants de la URV serà aquest curs similar al del curs anterior, quan es van matricular en estudis de grau 11.689 estudiants.

Noves instal·lacions

Entre les millores en infraestructures amb que comença el curs destaca la finalització de les obres d’urbanització del campus Bellissens de Reus en la seva primera fase. Això es suma a les millores i actualitzacions dels CRAI (biblioteques) realitzades durant el curs anterior, a la seu del Baix Penedès i a les facultats de Medicina i Ciències de la Salut i d’Economia i Empresa, així com a l’ampliació de la Facultat de Turisme i Geografia a Vila-seca.

Acte oficial d’inauguració de curs

Dilluns dia 15 de setembre es farà l’acte d’inauguració oficial del curs amb la lliçó inaugural: "La sida: passat, present i futur", a càrrec del Dr. Bonaventura Clotet, cap de la Unitat de VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol i director de l'Institut de Recerca de la Sida (IrsiCaixa). L’acte es farà a l’Aula Magna del campus Catalunya a les 12 hores.

En l’acte també intervenen el rector de la URV, Josep Anton Ferré, el president del Consell Social, Anton Valero, el secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat, Antoni Castellà, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

S’hi projectarà també la Memòria 2013-14 URV en vídeo i s'hi lliuren diferents premis: els premis extraordinaris de doctorat, al professorat distingit de la Universitat, als millors esportistes 2013-14, el premi Xavier López Vilar al PAS, el reconeixement al personal amb 25 anys de servei i el reconeixement al personal jubilat en el curs passat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar