loader
menu

Tarragona envia prop de 50 autobusos a la V gegant

Sergi Casado dimecres, 10 de setembre de 2014

Igual que des de molts punts del país, durant la Diada des de Tarragona també emprendran rumb cap a Barcelona prop d'una cinquantena de busos per donar forma a la gran V organitzada per l'ANC i Òmnium en què es demanarà poder votar el proper 9 de novembre. 37 busos són propis dels organitzadors, mentre que les entitats n'han omplert també prop d'una desena. La comarca del Tarragonès té assignats els trams 46, 47 i 48 de la gran V.

Foto: xarxaindepe.org

Foto: Lídia

Abans de sortir cap a la capital catalana, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, rebrà membres de l'ANC Tarragona i d'Òmnium, així com al president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir a Tarragona, Francesc Xammar, i representants de les més de 50 entitats que també han signat la carta de compromís, i en què demanen poder votar en la consulta del 9-N. Des de l'ANC valoren el gest de Ballesteros: "Ja és molt que ens rebi ell mateix", ha assegurat el coordinador de l'ANC Tarragona, Albert Cortés.

Un cop surtin de la trobada cordial, a les 11 del matí hi haurà una concentració davant de l'Ajuntament, com a tots els de Catalunya. La reivindicació, poder votar el 9-N. Els busos cap a Barcelona sortiran a partir d'1/4 de 3 de la tarda des de la rambla Lluís Companys. Sota el lema "Ara és l'hora", els organitzadors de la gran V entre la Diagonal i la Gran Via confien arribar als 2 milions de persones. De moment, ja s'han superat els inscrits a la Via Catalana de l'any passat.

El dia 10 de setembre per la nit, les JERC organitzen la tradicional marxa "Torxes per la Independència", fins al monument de Rafel Casanova.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar