loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Santa Tecla viurà la 24ena edició de "Festa per a Tothom" de Dow Chemical

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 10 de setembre de 2014

Festa Per a Tothom celebra aquest any la 24ena edició de la seva presència a les festes de Santa Tecla. El programa, impulsat des de Polítiques d’Igualtat amb el patrocini de Dow Chemical, té com a principal objectiu contribuir a la visualització de la discapacitat i facilitar la participació dels diferents col·lectius de la ciutat en la festa.

Diferents imatges del Festa per a Tothom de l'any passat. / dow chemical tarragona

El tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, explica que “Santa Tecla és un element aglutinador de diverses sensibilitats i un motiu de convivència social, per això volem garantir una presència festiva a tothom”.

Un equip de persones que adopta el format de penya festiva i que compta amb transport adaptat, servei d’interpretació de llengua de signes i facilitats d’accessibilitat als llocs festius, promouen la participació en un seguit d’actes festius (processó, castell de focs, concurs nacional de sardanes, macroconcert dels Pets, etc) i se’n protagonitzen d’altres, com ara:

- la recepció de participants que el consistori oferirà al Balcó del Mediterrani dissabte, 13, a les 13 h.
- el dinar de germanor que aglutinarà unes 250 comensals i que comptarà amb l’actuació, entre altres, del dj reusenc amb paràlisi cerebral Adrià Abadia.
- l’obertura de portes als participants de la Residència de Persones amb Discapacitat Física de Sant Salvador.

Aquest any, com a novetat, la ciutat acull un grup visitant, els membres del servei d’atenció diürna de la Fundació Pere Mitjans de la ciutat de Barcelona que, acompanyats per l’equip de Festa per a Tothom, podran gaudir de Santa Tecla 2014.

Per gentilesa de l’ONCE, el programa de festes està transcrit al sistema braille, disponible a l’estand de Festes a la Rambla Nova i a la seu de l’ONCE, Rambla Vella, 10. Així mateix, el web de les Festes incorpora els paràmetres d’accessibilitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar