loader
menu

CIUTAT

L'empresa de transports torna a posar en marxa les línies adaptades als centres educatius

El Circ Ciutat divendres, 12 de setembre de 2014

El proper dilluns, dia 15, coincidint amb l’inici del curs escolar, entren en funcionament de nou els horaris d’autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) que s’adapten a les entrades i sortides dels centres educatius.

Es tracta de les línies L41, que enllaça l’estació de trens amb la Zona educacional i la L42, que dóna servei al Complex Educatiu (antiga universitat laboral). D’aquesta manera, l’EMT ajusta el seu servei per ser una opció real a les exigències de mobilitat dels tarragonins i tarragonines, que ha merescut les certificacions de qualitat ISO 9001 i ISO 13816 en dues de les seves línies.

Cal recordar que, des de el passat mes de juliol, l’EMT ha modificat amb un nou disseny la informació a marquesines i parades fent-la més clara i visible per tal que sigui més senzill el seu ús. Igualment, es van editar unes guies d’horaris de butxaca que agrupen línies per sectors o àmbits per tal d’evitar editar un fulletó per línia i que ofereixen una visió més global del servei.

Aquestes actuacions completen el ventall d’eines d’informació que ja ofereix l’EMT a través de la seva pàgina web o telefònicament, per tal de garantir que totes les categories d’usuaris estan cobertes.

La millora de la informació a l’usuari forma part del conjunt de mesures contemplades dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST) per al foment del transport públic i dels objectius de qualitat del servei de la pròpia EMT i que contribueix a una mobilitat urbana més ràpida, de qualitat i sostenible, amb un servei públic adaptat als temps actuals.

Foto: ajuntament de TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar