loader
menu

CIUTAT

Repsol i el seu president, guardonats per la prestigiosa publicació Petroleum Economist

El Circ Ciutat divendres, 12 de setembre de 2014

El President de Repsol, Antoni Brufau, ha estat reconegut per la prestigiosa publicació del sector energètic Petroleum Economist com a millor Conseller Delegat de l'any. A més, Repsol també ha estat seleccionada com la millor Companyia Energètica de l'últim exercici. Els Petroleum Economist Awards s'han lliurat en una gala celebrada a Londres.

El president de Repsol, Antoni Brufau. Foto: www.puntoencuentrocomplutense.com

Aquest guardó atorgat a Brufau és un reconeixement a la capacitat de lideratge i gestió al capdavant de la companyia. L'organització també ha valorat la seva visió estratègica, gràcies a la qual Repsol ha mantingut els seus compromisos de creixement alhora que gestionava la crisi de YPF, que va finalitzar amb un acord amistós pel qual el Govern d'Argentina va compensar amb bons a Repsol, que es van vendre a JP Morgan per gairebé 5.000 milions de dòlars.

Brufau, que ha estat triat pel comitè d'experts internacionals que conformen el jurat, també ha estat reconegut per la seva reeixida carrera en el sector energètic, especialment al capdavant de Repsol, ja que ha sabut transformar la companyia i convertir-la en un referent internacional en exploració i en tecnologia.

Durant el lliurament de guardons, l'editora de Petroleum Economist,Anthea Pitt, va ressaltar la "clara visió estratègica, excel·lent lideratge, i la seva actitud i determinació davant situacions de crisis" d'Antoni Brufau.

Per al President de Repsol, el premi “és un reconeixement a totes les persones de la companyia, que estan treballant molt dur i perquè puguin tenir un futur brillant”. Aquest és el segon reconeixement en dos anys que rep Brufau com a primer executiu de Repsol, tots dos concedits per les publicacions més prestigioses del sector energètic. L'any 2012 Platts li va reconèixer també com CEO de l'any.

A més, Repsol ha estat seleccionada com la millor Companyia Energètica de l'any gràcies a que durant el període 2013-2014 ha aconseguit una taxa de reemplaçament de reserves rècord del 275%, la més alta de la indústria, alhora que aconseguia reforçar la seva posició financera, reduint el deute als nivells més baixos de la seva història.

Els Petroleum Economist Awards reconeixen als millors dirigents, empreses i projectes del sector i compten amb un jurat d'experts independents, que representen a tots els sectors de la indústria energètica internacional.

Petroleum Economist porta 80 anys oferint anàlisis macro-econòmics i geopolítics d'alta qualitat sobre la indústria energètica. Els seus esdeveniments són reconeguts mundialment per explicar sempre amb els líders d'opinió més destacats del sector. Està considerada una autoritat en el sector energètic, i és un referent entre els mitjans especialitzats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar