loader
menu

El davanter Roberto Peragón porta el Nàstic als tribunals

Sergi Casado Esports dilluns, 28 de gener de 2013

El @Nàstic i el davanter Roberto Peragón es tornaran a trobar, però als tribunals. El futbolista ha demandat al club grana per l'acomiadament de què va ser objecte a principi d'aquesta temporada i els arguments del jugador, que seran defensats per l'equip jurídic de l'Asociación de Futbolistas Españoles (AFE) es basaran en què la forma de rescindir-li l'any que encara li quedava de contracte són improcedents, i que, per tant té dret a una indemnització per l'any que encara li quedava com a grana.

Roberto Peragón, quan encara pertanyia al Nàstic. / gimnasticdetarragona.com

En el judici, que se celebrarà el dijous 31 de gener al jutjat número 3 de Tarragona, que és el que ha instruït el cas, toparan les dues versions. D'una banda, la del jugador, que reclama la indemnització per l'incompliment contractual, així com la reducció de salari que se li va aplicar de manera unilateral arran del descens a segona B, quan el contracte establia que el salari seria el mateix. De l'altra, el Nàstic, que mirarà d'argumentar que les raons per les quals van decidir fer fora Peragón s'enmmarquen en el nou escenari en què va quedar situat el club després de la pèrdua de categoria i el descens a segona divisió B. És a dir, principalment econòmiques, però obligades per la disminució d'ingressos pel fet de quedar fora de la Lliga de Futbol Professional (LFP). També esgrimirà que va oferir un baix rendiment en el treball.

Peragón va arribar al Nàstic l'estiu de 2011 avalat pel seu gran olfacte golejador. Va firmar per dos anys i es va convertir en el jugador millor pagat de la plantilla. El punta madrileny, però, va perdre la punteria i aviat es va convertir en el blanc de les crítiques de l'afició per la seva falta d'encert. Les coses es van acabar de tòrcer quan, al gener de 2012, es va queixar públicament de que el club els devia diners, mentre la resta dels jugadors van preferir esperar-se i fer pinya.

Un cop es va consumar el descens a segona B, el club tenia clar que no comptava amb Peragón, però calia solucionar l'any que encara li quedava de contracte. Finalment, de manera unilateral, el Nàstic va acomiadar el davanter madrileny. Les relacions entre les dues parts eren tant tenses que en el comunicat de comiat, el Nàstic ni tan sols va desitjar sort al futbolista, cosa que sí acostuma a fer amb la resta de jugadors amb els quals també se'ls ha rescindit el contracte. El dia 31 es tornaran a veure les cares.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar