loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Ajuntament inaugura una exposició al carrer perquè ningú tenia les claus per obrir el local

Sergi Casado Cultura i patrimoni diumenge, 14 de setembre de 2014

L'espai Turisme, ubicat a dalt de tot del carrer Major, acollirà durant les festes l'exposició "Santa Tecla als ulls". Es tracta d'un recorregut per les festes majors tarragonines sota el prisma dels fotògrafs sicilians Sandro Bertola i Massimo Torcivia, convidats a les festes de l'any passat.

Gent al carrer Major, amb la porta de l'espai Turisme tancada. foto: circdetarragona.com

Gent al carrer Major, amb la porta de l'espai Turisme tancada. foto: circdetarragona.com

La mostra, organitzada pel fotògraf local Pep Escoda, no s'ha pogut inaugurar perquè no s'ha pogut obrir el local. En aquests casos, sempre acostuma a obrir l'espai algun empleat municipal, tot i que avui, diumenge 14, no n'hi havia cap. La inauguració estava prevista a 2/4 de 9 del vespre, però al final s'ha hagut de modificar el protocol.

"No s'ha pogut localitzar a cap de les quatre persones que disposen de la clau", ha explicat al Circ la regidora de Cultura, Begoña Floría, qui també ha assegurat que sí figurava dins de la programació, "però no sabem què ha passat".

Per això, la mostra s'ha acabat inaugurant, però al carrer, transformant-se en una mena de perfomance improvisada. Exposició inaugurada, però no es podrà veure fins l'endemà. Art? No, coses terrenals. Algú s'havia deixat les claus del local.

Al cap i a la fi, els dos protagonistes també s'ho han agafat amb humor i han parlat igualment. Això, sí, no podran veure l'exposició muntada perquè agafen el bus l'endemà a primera hora del matí. Això és que el ha explicat el fotògraf organitzador, el tarragoní Pep Escoda: "Són coses que no haurien de passar, però han passat. Si m'ha sabut greu és perquè en sóc el responsable i els dos fotògrafs estaven aquí expressament i no la podran veure".

En qualsevol cas, Escoda ha restat transcendència perquè és conscient que ha estat un imprevist i que des del consistori s'ha actuat amb celeritat i s'han buscat solucions d'emergència.

La mostra, que recomana El Circ, es podrà visitar tots els dies a l'espai Turisme, al carrer Major.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar