loader
menu

CIUTAT

Condicionen la façana del solar de la Rambla on hi va haver una explosió de gas l'any 2005

Sergi Casado Ciutat dilluns, 15 de setembre de 2014

D'aquí a pocs dies, la façana i el solar del número 72 de la Rambla Nova, cantonada amb Fortuny, on es va produir una explosió de gas l'any 2005 canviaran de fesomia.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

El propietari de l'espai ha fet cas a l'ordre de l'Ajuntament de Tarragona i ha començat les tasques de condicionament de la façana, que consistiran a retirar els elements penjants, els trossos de biga i totes es diferents rajoles que encara serveixen per comprendre l'abast d'una tragèdia en la qual van morir cinc persones, tres dels quals infants.

Segons ha pogut saber El Circ, les tasques consisteixen a netejar tota la paret, i després passar-li una mà de morter perquè tot quedi uniforme. També es desbrossarà el terra, ple de matolls i d'escombraries, així com la xarxa que penja de les restes de bastida que donen a la Rambla.

Casualment, el grup municipal del PP va demanar a l'Ajuntament, a l'agost, que dignifiqués l'espai i el cobrís amb una lona.

En principi, els treballs duraran uns 10 dies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar