loader
menu

CIUTAT

La Generalitat destina 650.000 euros per al projecte constructiu del Palau d'Esports del 2017

El Circ Ciutat dilluns, 15 de setembre de 2014

Nou pas endavant per a la construcció del Palau d'Esports de l'Anella Olímpica dels Jocs del Mediterrani del 2017. El Consell Executiu ha aprovat una partida de 650.000 euros que anirà a càrrec del pressupost del Consell Català de l’Esport entre 2014 i 2015, per tal que l’empresa pública "Infraestructures de la Generalitat de Catalunya" redacti el projecte de construcció del Palau d’Esports a la zona esportiva de Campclar. El recinte, amb capacitat per a 5.000 persones, està pressupostat en uns 7,5 milions d'euros, que també aniran a càrrec de l'executiu català.

Foto: Ajuntament de Tarragona

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i comissionat de l’alcaldia per als Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha valorat molt positivament aquest anunci, que "segueix els passos marcats el passat mes de juny amb el pacte signat entre la Generalitat i els Jocs. Estem molt contents i agraïts de la implicació de la Generalitat i celebrem que es vagin materalialitzant els compromisos tal i com estan marcats en el nostre calendari".

Cal recordar que el passat mes de juny, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i l’alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, van signar a Tarragona un protocol d’intencions pel qual el Govern es comprometia a incloure en el pressupost dels exercicis 2015, 2016 i 2017 les aportacions econòmiques necessàries per permetre la construcció del Palau d’Esports i el Pavelló Sant Jordi.

Finalment, Villamayor també ha afegit que "el Palau d’Esports serà un dels equipaments esportius estrella dels Jocs. Des de fa mesos hem mantigut trobades amb els responsables de l’empresa pública “Infraestructures de la Generalitat de Catalunya” per tal que aquesta instal·lació sigui capdavantera en eficiència i estalvi energètic, incorporant solucions tècniques que el facin més sostenible i eficient en el seu funcionament i manteniment posterior. Sempre hem manifestat que per nosaltres és una prioritat que els nous equipaments siguin un llegat positiu per la ciutat i puguin ser gaudits pels seus ciutadans un cop finalitzats els Jocs".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar