loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La nova programació dels teatres de TGN arrenca el 24 d'octubre amb una vintena de propostes

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 16 de setembre de 2014

Tarragona ha presentat la programació d'hivern dels dos teatres municipals, el Metropol i el Teatre Tarragona, que començarà el proper 24 d'octubre i s'allargarà fins el 18 de gener de 2015, amb una vintena de propostes.

Una imatge del cartell de la nova programació. / tarragona.cat

La nova programació mostra un model continuïsta, que dóna espai a les arts escèniques del territori, al teatre de més èxit del moment i també abarca diferents arts, com són el ballet i la música; però enguany a més, aposta per una nova proposta que a més es fa visible a tot el país ja que Tarragona s’hi ha adherit. Es tracta del Festival El més Petit de Tots, en què participen nou teatres més de Catalunya, un certamen dedicat al més menuts de la família i que comptarà amb dos espectacles fets especialment per a un públic molt jove: de 0 a 3 anys.

És una banda de Little night, un espectacle que comptarà amb tres passis matinals el diumenge 16 de novembre al Teatre Tarragona; una experiència audiovisual interactiva per als més petits de la família i d’altra banda, l’espectacle de titelles vingut del Brasil Meu Jardim, que es podrà veure al Metropol el 22 de novembre a les 18h.

Aquesta nova temporada, que abarca del 24 d’octubre fins al 18 de gener de 2015, sumarà fins a 20 espectacles amb noms i propostes molt rellevants: El zoo de vidre amb Míriam Iscla, La Partida amb Ramon Madaula, Losers, l’òpera Lucia di Lammermoor, Antonio Díaz-Mago Pop amb un espectacle que està trencant tots els rècords, Joan Colomo, el Ballet Flamenco de Andalucía, el Ballet Nacional de Moscou, Hamlet a la sala escenari, entre moltes d’altres propostes.

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament també renova, d'aquesta manera, el seu compromís d’acompanyar i donar suport a les iniciatives més rellevants del territori amb la continuïtat del Cicle de concerts de l’Orquestra Camera Musicae, la coorganitzatció d’espectacles amb el Festival teatre Màgic, l’Eclèctic Festival i l’estrena de la Cantata infantil Amics de pedra, en què participaran nou-cents alumnes de la ciutat.

Els Teatres de Tarragona complementen el seu programa cultural amb els Cicles habituals de Dimarts musicals, les Escoles val al teatre, Escena Tarragona i el Fòrum de l’Espectador, fonamentant la seva vocació de servei públic. Un projecte de ciutat que compta amb la col·laboració i participación d’un gran nombre d’entitats i grups de la ciutat.

La darrera temporada d’hivern-primavera 2014 dels Teatres de Tarragona, va tancar amb una molt positiva xifra de 48.500 espectadors, consolidant així l’èxit assolit en les dues primeres temporades d’aquesta nova programació conjunta.


Documents

Nova programació teatres Tarragona hivern 2014


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar