loader
menu

CIUTAT

El Col·legi de Psicòlegs oferirà servei d'atenció al dol al Tanatori municipal de TGN

El Circ Ciutat dimarts, 16 de setembre de 2014

Totes les famílies que passin pel mal tràngol de la mort d'un ésser estimat i siguin ateses per l'empresa de Serveis Funeraris Municipals de Tarragona (SERFUMT) podran disposar de l'ajut del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Una imatge del Tanatori Municipal. / cedida

El servei, que es preveu que arrencarà a mitjans d'octubre, és fruit d'un conveni entre SERFUMT (empresa municipal, però amb capital mixte, com Ematsa) i el col·lectiu de psicòlegs agrupats en el Col·legi.

El tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, en nom de l'Ajuntament; el president de SERFUMT, Rafael Pallero; i el president de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Jaume Descarrega, han signat el conveni.

L'acord estableix un marc de col·laboració per oferir el servei d’atenció al dol de les famílies ateses pels serveis funeraris. El president de SERFUMT, Rafel Pallero, explica que “ambdues institucions tenen al seu ideari oferir serveis que millorin la qualitat de les atencions rebudes pels ciutadans de les zones on presten els seus serveis. En aquest cas de les famílies que estan en dol per la pèrdua d’un ésser proper”.

En el Conveni també s’acorda crear una comissió per establir les condicions del servei i de la llista de professionals col·legiats que el prestaran. Aquest nou servei es començarà a oferir a mitjans d’octubre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar