loader
menu

L'equip de govern de Ballesteros no vol sentir a parlar de l'elecció directa d'alcalde

Sergi Casado dimecres, 17 de setembre de 2014

El primer plenari del nou exercici polític a Tarragona se celebrarà el divendres 19 de setembre i d'entre les mocions que es defensaran, el grup municipal del PSC en presentarà una en relació a l'elecció directa dels alcaldes, perquè es descarti aquest nou sistema per escollir el nou màxim responsable municipal.

Circdetarragona.com

El portaveu del Partit Popular de Tarragona, Alejandro Fernández, ha mostrat la seva sorpresa per la moció de l'equip de govern socialista perquè es proposa rebutjar la possible elecció directa d’alcalde al candidat més votat. “Ballesteros ja no confia en ser el candidat més votat i es nota que li ha entrat la por”, ha assegurat el líder popular.

Alejandro ha recordat que “fa pocs mesos que Ballesteros defensava aquesta mesura públicament, i ara la rebutja perquè ja no deu tenir la confiança de ser el més votat”. De fet, així ho anunciava el mateix Ballesteros a la seva conferència anual el passat gener de 2013, quan demanava que els governs municipals passessin a ser de sis anys, amb una elecció directa de l’alcalde.

El Popular ha insistit que “nosaltres sortirem a guanyar les eleccions municipals a Tarragona. Ningú creia fa tres anys que arribaríem als set regidors i reien de nosaltres quan ho dèiem”. “Avui podem afirmar que, tot i la complexa situació política, el nostre projecte de ciutat està en disposició de ser la força més votada”, ha afegit.

En el ple també es debatrà la retirada de la Medalla d'Or que la ciutat va concedir a l'ex president de la Generalitat Jordi Pujol. La moció serà defensada pel PP. L'obra del Mercat, però, no apareix en cap punt de l'ordre del dia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar