loader
menu

CIUTAT

El ple de TGN s'estalviarà debatre sobre la retirada de la Medalla d'Or a Pujol

Sergi Casado Ciutat dimecres, 17 de setembre de 2014

El plenari de Tarragona del divendres 19 de setembre s'estalviarà haver de debatre la moció del PP en què es demanava la retirada de la Medalla d'Or de la ciutat que es va concedir a l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol l'any 2003.

Pujol, en una de les sedes visites a Tarragona, a la Cambra de Comerç. / circdetarragona.com

El consistori ha anunciat que Pujol ha acceptat la petició expressa de l'alcalde Ballesteros, de tornar el guardó. També s'ha explicat que la retirada de la Medalla d'Or de Tarragona també comporta la pèrdua dels homors i distincions que comporta el premi.

En la nota, l'Ajuntament conclou que "l’alcalde Ballesteros ha realitzat aquesta sol·licitud per preservar el prestigi i l’honor de les institucions catalanes".

Fonts municipals han explicat que tot apunta que la moció del PP quedaria damunt la taula. Des del Partit Popular, s'ha insistit que només retiraran la moció si l'alcalde els dóna garanties de que l'ex president de la Generalitat torna realment la Medalla d'Or. Només en aquest cas retirarien la moció. Tot apunta que les converses tindran lloc abans de la sessió plenària del proper divendres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar