loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Víbria s'afarta de xumets

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 17 de setembre de 2014

Tot i que es tracta d'un acte amb poca història, la Víbria aixeca passions entre els més petits de la casa i l'entrega del xumet a la bèstia de foc s'ha convertit ja, amb naturalitat, en un dels actes multitudinaris de Santa Tecla.

Facebook.com

Facebook.com

Facebook.com

Enguany, la Víbria ha recollit 355 xumets dels infants tarragonins, que han decidit abandonar el seu gran company de viatge en un acte de bogeria col·lectiva a la plaça de les Cols. Prèvia entrega del document que acreditava que es renuncia al xumet, els nens i nenes han tornar a posar la nota més tendra de les festes.

A més, la Víbria ha ballat la "Cançó del xumet", composta expressament per a l'ocasió.

La jornada del dimarts estava molt enfocada al públic infantil, ja que a la tarda, les Tecletes han celebrat el seu concert Fes-Tecletes al parc de Saavedra amb els Murmur, un dels grups veterans del Camp de Tarragona.

Van començar quan eren adolescents com a Canya Verda, es van desdoblar en Popsy Pop i es van reinventar el 1994 sense inventar res però donant-hi una volta més enllà: les guitarres recaragolades són la base de tota la seva música, amb referents de tots els grans dels anys 90. Ara, vint anys després, presenten un CD nou treballat com si fos una peça d’artesania: Desmemòria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar