loader
menu

CIUTAT

El pàrquing Francesc Bastos també s'encarirà quan l'entorn sigui verd

Sergi Casado Ciutat dilluns, 28 de gener de 2013

La pujada no serà tant considerable com la del pàrquing Torroja, però les tarifes per als abonats de l'aparcament que hi ha al carrer Francesc Bastos també s'apujaran. En principi, l'augment tan sols serà de 10 euros, de manera que la quota mensual, tant per als qui deixen el vehicle al pis de dalt com als que ho fan a baix, passarà a costar uns 70 euros.

Una imatge del pàrquing Francesc Bastos. / circdetarragona.com

Se seguirà el mateix procediment que amb els usuaris habituals del Torroja, és a dir, se'ls enviarà una carta des de l'empresa d'Aparcaments Municipals (AMT) per informar-los que quan les places que hi ha als carrers dels voltants es converteixin en zona per a residents (verda) hauran de decidir si volen seguir com a abonats, però pagant una mitjana de deu euros més al més. O això, o optar per estacionar el vehicle al carrer, en zona de residents, pagant una tarifa de 0,40 cèntims al dia. Actualment, entre els dos pisos del pàrquing sumen prop de 350 places, encara que el número d'abonats i d'abonaments és molt superior.

La revisió de les tarifes encara és un dubte, però dependrà del moment en què l'Ajuntament comenci a pintar de verd el sector 3, que és el que encara queda pendent i que afecta, principalment, la Part Baixa, que engloba els voltants del Francesc Bastos. També, òbviament, de quan arribi la primera remesa de nous parquímetres. Tot i que no hi ha cap data concreta, la mesura podria aplicar-se entre el març i l'abril.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar