loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El periodista tarragoní Òliver Márquez s'estrena com a músic

Sergi Casado Cultura i patrimoni dijous, 18 de setembre de 2014

El periodista tarragoní Òliver Marquez irromp en l'escena musical amb el seu primer disc, "Música Simple". Ho farà el divendres 19 de setembre (22.30h), a la Capsa de Música, on aparcarà la seva faceta de professional de la comunicació (és director del setmanari Notícies TGN) per deixar-se anar i expressar-se com a músic. "La meva música és romàntica melòdica, amb alguna cosa de pop, però també amb influències del blues i del folk", explica Òliver.

El periodista i músic tarragoní Òliver Márquez. / ajuntament de TGN

Des de fa alguns dies, ja circula per les xarxes el vídeo clip del tema "Vamos a enloquecer", amb què el músic tarragoní s'ha començat a donar a conèixer per tal de promocionar el seu debut dalt d'un escenari.

Acompanyat d’un experimentat grup de músics que l’han ajudat a enregistrar el disc durant el darrer any, l’Oliver interpretarà per primera vegada sobre un escenari els 11 temes inclosos en Música Simple, una recopilació de cançons en català i castellà composades per l’artista. Guitarres elèctriques, acústiques, teclats, violins i vents-metall acompanyaran la veu rascada de l’Oliver a la Capsa de Música. Per tal de promocionar el concert.

Òliver ha explicat que "la culpa és de la meva parella", tot recordant el moment en què va decidir fer el salt i abandonar el bloc de notes per la guitarra. Un instrument, però, que segons el tarragoní,"rasco des de fa molts anys". Fruit d'aquesta passió, Òliver ha anat composant diferents cançons i ara mateix ja n'acumula prop d'una seixantena.

Però Òliver és conscient que "la música és un hobby, però calia provar-ho". A més, deixa clar que els músics que l'acompanyen sí són professionals. Després d'un procés de més d'un any, d'assajos fins a altes hores de matinada, i de "molestar" la seva parella i els seus dos fills, el tarragoní afronta amb il·lusió i moltes ganes la seva primera incursió en el món de la música.

Un cop acabin les festes, el projecte d'Òliver no s'aturarà perquè en els següents mesos gravarà tres vídeo clips, alguns dels quals pujats de to. La recaptació del concert del divendres 19 es destinarà a causes solidàries.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar