loader
menu

CIUTAT

La Cambra de TGN exclou Mali de la seva missió empresarial a l'Àfrica

El Circ Ciutat dijous, 18 de setembre de 2014

El proper 23 de setembre la Cambra de Tarragona tornarà a marxar a Àfrica en missió empresarial si bé els mercats que visitarà no seran els inicialment previstos. Així es mantindrà Txad i Níger però no Mali, que serà substituït per Costa d’Ivori.

Foto: sansarquitectes.com

“La inestabilitat interna que pateix aquell país ens ha aconsellat fer aquest canvi”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Corporació tarragonina. Val a dir que “és el primer cop que anem a Níger. De fet és el primer cop que hi anirà una delegació empresarial de l’Estat.

En el cas del Txad, és la segona vegada que hi anem i varem ser també els primers en entrar-hi” puntualitza Barros, qui afegeix que “estem parlant de mercats que no són fàcilment accessibles i que per la seva dimensió no estan massa en les agendes dels grans exportadors però que, justament, per tot això són destins no saturats i per tant amb grans oportunitats de negoci”.

La missió, que començarà el 23 de setembre i clourà el 2 d’octubre estarà integrada per nou empreses. “Una xifra satisfactòria, que hauria pogut ser més alta si no hagués estat per la prevenció que alguns tenen a viatjar a Àfrica a causa del brot d’èbola”. En qualsevol cas, puntualitza Barros, “els països que visitarem no han patit aquest brot infecciós”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar