loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Colla Jove de TGN denuncia nous actes vandàlics al seu local

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 18 de setembre de 2014

La Colla Jove de Tarragona ha informat dels actes vandàlics que han tingut lloc al seu local. Concretament, a la paret del local del carrer Cós del Bou.

Foto: colla jove

Segons ha explicat la mateixa colla, l'objectiu dels atacants han estat els adhesius amb les imatges dels millors castells de la colla, que ocupen la façana del local que dóna al carrer Cós del Bou, i que han estat arrencats i trencats de matinada.

En el comunicat emès per la colla lila, s'utilitza l'expressió "novament", tot i que la mateixa colla ha aclarit que aquests incidents no tenen res a veure amb els aldarulls protagonitzats per un grup reduït d'adolescents dels Xiquets de Tarragona la matinada de Sant Magí.

En aquella ocasió, la Colla Jove va preferir no fer-ho públic, però se li ha esgotat la paciència amb l'intent de destrossa de les imatges de la paret, encara sense autoria, per això i ho ha denunciat públicament.

Ara, però, la colla presidida per Sergi de los Rios, sí critica aquest acte de vandalisme incomprensible que malauradament, s'està repetint amb massa freqüència els darrers anys."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar