loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Un web de segona mà retira un anunci en que es llogava una noia de TGN per 220 euros la nit

Sergi Casado Cultura i patrimoni divendres, 19 de setembre de 2014

A les webs de compra i venda d'objectes de segona mà s'hi pot trobar de tot. Fins i tot, la possibilitat de llogar una noia per tota la nit al preu de 220 euros, i a Tarragona. Això, sí, negociables. L'anunci del "producte" el va trobar el dijous 18 de setembre una lectora del Circ al web Wallapop, una plataforma emergent en el món dels objectes de segona mà.

Una captura de l'anunci, just abans que Wallapop l'eliminés. / cedida

"Jo ho tinc tot filtrat perquè només m'apareguin les novetats de Tarragona i ho vaig trobar molt fort", ha explicat aquesta veïna al Circ. L'anunci havia estat penjat al web el mateix dia al matí, des d'un perfil masculí i hi deia el següent: "Se alquila chica morena. 220 euros/noche. Interesados contacten y discutimos precio".

Tal com es veu en la imatge capturada, en la qual no hem mostrat el rostre de la jove, a la part de sota hi apareixia un mapa de la ciutat de Tarragona i amb el punt de concret de trobada. També hi apareix la distància que hi ha des de la casa de la veïna tarragonina fins a l'adreça on s'oferien els serveis de la noia per 220 euros.

Si es tractava d'un anunci real, s'estaven traspassant fronteres, encara que avui dia internet va cada vegada més plena de falsos anuncis i de perfils igualment falsos, els anomenats fakes o trols, en què s'agafen imatges que circulen per les xarxes i s'utilitzen com a reclam, i de vegades, en webs de diferents continguts.

Això és el que va pensar la veïna, tot i que, de manera decidida va penjar un comentari a l'anunci, dirigit a Wallapop, en què preguntava si aquell tipus d'anuncis estaven permesosi demanant que el retiressin de manera immediata. "Ho vaig posar en un apartat en què tu pots argumentar perquè s'ha d'eliminar un anunci. Al cap de cinc minuts ja no hi era", ha afegit la lectora del Circ.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar