loader
menu

Ara Tarragona vol més vianants a la Rambla i aposta per obrir un museu d'art al Banc d'Espanya

El Circ divendres, 19 de setembre de 2014

Tot i que encara falten nou mesos per a les properes municipals, el nou partit municipalista Ara Tarragona ha fet la seva primera proposta per a la ciutat. El partit està treballant amb experts en arquitectura i enginyeria en un projecte per dignificar la Rambla Nova, que passaria per diversos punts.

Foto: Ara Tarragona

Foto: Ara Tarragona

Ara Tarragona vol que l'avinguda més important de la ciutat sigui un veritable reclam pel turisme i la cultura, i que ara mateix, als ulls de la formació política, està totalment descuidada i abandonada. És per aquest motiu, que des del partit s’estan establint vies de contacte amb museus d’art de la resta de l'estat i internacionals amb la idea de fer del Banc d’Espanya un Museu d’Art Contemporani.

El partit que lidera Emili Rivelles, i que concorrerà a les properes eleccions municipals per primer cop, també planteja modificacions al tram de Rambla pròxim al Balcó del Mediterrani. Proposa una ampliació de la zona de vianants, des del carrer Adrià fins al Balcó del Mediterrani. El principal eix de Tarragona passaria de 3.400 m2 a 8.400.

La finalitat és la de revitalitzar encara més la zona i afavorir els comerciants, ja que l’indret, segons el partit municipalista, es troba descuidat.

El president del partit Emili Rivelles assegura que amb aquesta proposta té com objectiu "dinamitzar i fer més atractiva la Rambla Nova i, de la mateixa manera, veiem amb molts bons ulls la idea que va tenir la Cambra de Comerç Tarragona el 2007, que volia donar solució als actuals problemes de trànsit, seguretat vial i d’espai per activitats de la zona”.

"La Rambla Nova és el centre característic de la ciutat i tenim clar la Tarragona del futur i volem potenciar fortament el comerç perquè hem d’entrar en un procés d’obertura al turisme i tenir un lloc reconegut als mapes”, afegeix el president d’Ara Tarragona.

Aquesta remodelació passa també per eliminar de forma immediata el mercat els dimarts i els dijous del centre de la Rambla “És vergonyós que, 7 anys després, els paradistes no puguin tornar al seu lloc per la mala gestió del consistori en les obres de Mercat”, prosegueix Rivelles.

Ara Tarragona també planteja traslladar les oficines de l’OMAC, a les quals, segons Rivelles "se’ls hi ha de buscar un altre indret el més aviat el més aviat possible. “No és una qüestió imatge ni d’utilitat, sinó és una falta de sentit comú i coherència. No ens podem permetre tots els tarragonins una despesa anual de més de 400.000 euros en un lloguer”, conclou Rivelles.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar