loader
menu

CIUTAT

Una vuitantena de voluntaris col·laboren en la neteja del Bosc de la Marquesa

El Circ Ciutat dissabte, 20 de setembre de 2014

Per segon any consecutiu, l’Associació Aurora i l’empresa FLUOR Plant Engineering han organitzat una jornada de neteja amb voluntariat al Bosc de la Marquesa. Hi han participat una vuitantena de persones. L’activitat ha comptat amb el suport del Càmping Las Palmeras i de l’Ajuntament de Tarragona, i amb la col·laboració de la Plataforma Salvem la Platja Llarga i del grup GATA-Ecologistes de Tarragona.

Els participants s’han repartit en diferents grups i, mentre anaven caminant per l’espai natural, han anat retirant les deixalles que han trobat pel camí. L’actuació s’ha iniciat al final de la Platja Llarga i s’ha arribat fins a l’entorn de la Cala Fonda i de la Cala Plana.

Aquesta actuació amb voluntaris, a més de contribuir a la conservació d’aquest entorn del litoral tarragoní, pretén conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i que no s’ hi han d’abocar deixalles.

Foto: Associació Aurora

Una imatge dels voluntaris participants. / Foto: Associació Aurora


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar