loader
menu

CIUTAT

Els veïns de Cala Tamarit denuncien que els seus carrers no es netegen des del casament d'Iniesta

Sergi Casado Ciutat dilluns, 22 de setembre de 2014

Se'n recorden del casament del futbolista Andrés Iniesta al Castell de Tamarit? D'això, ja en fa més dos anys, concretament el 9 de juliol. Des de llavors, els veïns de la urbanització de Cala Tamarit, a la zona del Llevant tarragoní, no veuen passar una escombra pels seus carrers.

Foto: Veïns de Cala Tamarit

Foto: Veïns de Cala Tamarit

Foto: Veïns de Cala Tamarit

Foto: Veïns de Cala Tamarit

Foto: Veïns de Cala Tamarit

Per això, els veïns ja ha passat a l'acció perquè la seva paciència s'ha esgotat. "Ja sabem que la nostra urbanització no està recepcionada per l'Ajuntament i que la promotora va fer fallida, però la realitat és que aquí no neteja ningú des del casament de l'Iniesta", han assegurat fonts dels veïns al Circ. "Llavors ho van deixar tot net i ben polit perquè hi va passar tota la premsa", han lamentat aquest grup de tarragonins.

Des de fa mesos, els residents d'una vuitantena de cases de la urbanització estan al corrent de les mancances que pateixen i fruit d'això el dissabte 20 es va organitzar una batuda per eliminar brossa i escombraries, al costat dels vials de la carretera i fins i tot a la zona de bosc. "És increïble el munt de brossa que s'ha anat acumulant", lamenten els veïns, que confien que el consistori els atengui i els doni una solució. De fet, segons els veïns "en només un dia la Brigada Municipal faria molta feina, com tots nosaltres. És ben fàcil".

També s'han posat en contacte amb la Federació de Veïns de Llevant, amb la que confien perquè ajudi a resoldre el problema.

Un abocador. Això és el que alerten els veïns de Cala Tamarit i que tem que vagi en augment si l'administració no hi posa remei.

En la primera jornada de neteja col·lectiva van prendre part una dotzena de veïns, que van treballar pels carrers Esquirol, Eriçó i Guineu, des de les 8 del matí fins a les 2, "sacrificant les festes de Santa Tecla", indiquen els veïns.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar