loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tots els actes de la nit es mantenen, sempre que no torni a ploure

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 22 de setembre de 2014

De moment, no plou a Tarragona i això ha fet que l'Ajuntament, a través de les xarxes socials, hagi anunciat que mentre hi hagi treva meteorològica tots els actes mantenen lloc i horari. Des de l'àrea de Cultura es recomana estar atents als perfils de Santa Tecla, tant a facebook com a twitter, on s'informa puntualment de les modificacions de darrera hora.

L'Entrada dels Músics s'ha hagut de celebrar sota els porxos del carrer Merceria. / Foto: Lidia Alberich

Poc abans de les 3 de la tarda, s'ha emès el següent comunicat:

"Tot i la voluntat de l’Ajuntament i els participants de la festa de mantenir la programació fins a l’últim moment; vista la previsió de pluja per a les properes hores, de moment s’han acordat els següents canvis, NOMÉS per als següents actes:

- Els Versots i parlaments dels balls parlats: previstos en diferents places i hores per a aquesta tarda, es faran en un sol passi a partir de les 21.45h al Teatre Tarragona.

- La Cercavila de Santa Tecla: prevista per avui a partir de les 19h i en cas que el temps sigui advers, es mantindrà fins a mitja hora més tard, és a dir a les 19.30h en el seu recorregut normal i fins a 60min. més tard, és a dir, a les 20h ja reduïnt el seu recorregut només per la Part Alta. En cas que a les 20h, encara continuï plovent, es tornarà a informar sobe els canvis a través de les xarxes socials.

- La programació nocturna de Flaixtival, 23h; Revetlla amb Jordi Català, 23.30h i Revetlla plaça de la Font també a les 23.30h: es manté fins a les 21h, hora màxima per a poder realitzar els diferents muntatges. A partir d’aquella hora ja s’informarà."

En el programa d'actes s'informa que, en cas de pluja, "es demana calma i comprensió" perquè "l'organització treballa permanentment perquè totes les activitats funcionin, encara que la climatologia és un handicap, de vegades, insuperable". En el programa s'apunta que els actes en què participa el Seguici Popular, com en el cas de la cercavila d'avui prevista a les 7 de la tarda, "poden tenir pròrrogues horàries d'endarreriment de 30 o 60 minuts".

De moment, l'Entrada dels Músics s'ha fet sota els porxos del carrer Merceria.

La diada castellera de demà, dia de Santa Tecla, amb les quatre colles de Tarragona, també podria patir endarreriments en el cas que la pluja continuï, mentre que la Processó del Braç de Santa Tecla es limitaria a ser només una entrada del Braç, com ja s'ha fet en anys anteriors. I si plogués un cop iniciada la Processó, "quan amainés, es faria l'Entrada dins de la Catedral", segons apunta el programa d'actes.

A més, l'Ajuntament disposa de set escenaris alternatius en cas de pluja, amb zona per a músics i per a espectadors. Són els següents: Antiga Audiència, Casa de la Festa, Catedral, Sala August del Palau de Congressos, Teatre Auditori del Camp de Mart, Teatre Metropol i Teatre Tarragona.

Les revetlles i els festivals musicals previstos també poden patir variacions horàries i d'emplaçament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar