loader
menu

CIUTAT

Els veïns desallotjats del carrer Calderers encara no tenen data per tornar a casa

Sergi Casado Ciutat dilluns, 22 de setembre de 2014

Cap dels 19 veïns desallotjats a causa de l'esfondrament de part d'una casa al carrer Calderers encara no ha tornat a casa. La complexitat dels treballs recomana, de moment, que els veïns romanguin a l'hotel Urbis, on hi viuen des de principis de mes. A finals de la setmana passada, l'Ajuntament es va tornar a reunir amb els afectats i els va traslladar que encara no hi ha data exacta perquè puguin tornar a casa seva.

Foto: circdetarragona.com

Inicialment, es creia que les obres només durarien al voltant d'una setmana, però la descoberta d'un pis complet a dalt de tot del terrat ha allargat el procés. A més, amb un terra de formigó d'uns quaranta centímetres de gruix. Tot això ha fet que el volum de feina s'hagi vist incrementat de manera notable. Això és el que ha explicat al Circ la portaveu municipal, Begoña Floría.

Des del consistori es treballa activament per fer que els 19 desallotjats del mateix carrer i del Sant Pere Estubes, just al costat, puguin recuperar la normalitat.

L'esfondrament de la casa, ubicada entre els números 9 i 11 de Calderers, va tenir lloc el passat 5 de setembre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar