loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Ajuntament, orgullós de Santa Tecla i del seu impacte a la xarxa

Sergi Casado Cultura i patrimoni dijous, 25 de setembre de 2014

Gairebé sense temps de païr les festes de Santa Tecla, l'Ajuntament de Tarragona ja n'ha fet balanç, i el primer que ha destacat la regidora de Festes, Begoña Floría, han estat "les situacions sorprenents de tanta gent pels carrers", en referència a que, un any més, les festes s'han viscut als carrers, seguint els actes tradicionals i populars.

Foto: Jordi Prades

Des del consistori s'ha insistit en la complexitat afegida a causa de la inestabilitat meteorològica, que ha provocat més dificultats de les previstes. Per exemple, en la Professó del Braç de la Patrona. "Sí hi va haver moments de confusió", ha admès la responsable de Festes, tot recordant que no té tenia constància de cap queixa concreta respecte la possible desorganització que va presidir la professó el dia 23, i que el consistori va suspendre.

Floría comparteix que potser no totes les entitats van tenir tota la informació, tot i que deixa clar que la processó es va fer dins de la Catedral. Respecte el canvi sobtat d'abanderat, i la renúncia de Dames i Vells, i que el consistori no va fer públic, la regidora socialista ha reconegut que "potser no va ser tot l'ordenada que hauria d'haver estat", i que a partir de l'any vinent el Ball de Diables ja agafarà la senyera de Tarragona.

Floría ha destacat l'èxit de la Santa Tecla solidària, i amb les 1.100 donacions de sang efectuades; una marca "rècord absolut a Catalunya", ha indicat. La millora en la neteja, segons la regidora, ha frenat l'incivisme "gràcies a l'esforç important en pedagogia que s'ha fet".

S'han recollit, segons el consistori, 3.870 quilos de residus i, a més, l'Ajuntament s'enorgulleix del treball per erradicar l'alcohol entre els menors d'edat. El gran ressò de les diades castelleres i l'impacte a la xarxa també han estat un pilars fonamentals de Santa Tecla. Floría ha posat èmfasi en celebrar el bon posicionament que ha tingut Tarragona durant les festes gràcies a les xarxes socials en les quals hi té perfil.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar