loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tarragona fa un pas més per ser Smart City

El Circ Ciutat dijous, 25 de setembre de 2014

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City ha estat recentment acceptada com a membre dels Action Clusters (grups de treball) de l'European Innovation Partnership on Smart Cities and Communities (EIP-SCC). L'EIP-SCC és una plataforma de col·laboració creada per la Comissió Europea per a que ciutats, empreses i societat civil desenvolupin idees i projectes sobre Smart Cities.

Una imatge d'arxiu d'un Fòrum Smart convocat a TGN. / ajuntament de TGN

Dos dels aspectes que més positivament van valorar els experts a l'hora d'escollir el projecte Smart City de Tarragona per formar part de la plataforma van ser la creació de la Fundació com a iniciativa público-privada i la vinculació del projecte al llegat dels Jocs del Mediterrani de 2017.

Els grups de treball o Action Clusters en què participarà la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City treballaran activament diversos aspectes com la mobilitat, la energia, la innovació social o la constucció sostenible. La primera activitat de la Fundació en el marc d'aquesta iniciativa serà la seva participació a la Action Cluster Kick-Off Conference (reunió inicial d'arrencada), que tindrà lloc a Brussel·les el dia 9 d'octubre.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar