loader
menu

CIUTAT

Tarragona fa un pas més per ser Smart City

El Circ Ciutat dijous, 25 de setembre de 2014

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City ha estat recentment acceptada com a membre dels Action Clusters (grups de treball) de l'European Innovation Partnership on Smart Cities and Communities (EIP-SCC). L'EIP-SCC és una plataforma de col·laboració creada per la Comissió Europea per a que ciutats, empreses i societat civil desenvolupin idees i projectes sobre Smart Cities.

Una imatge d'arxiu d'un Fòrum Smart convocat a TGN. / ajuntament de TGN

Dos dels aspectes que més positivament van valorar els experts a l'hora d'escollir el projecte Smart City de Tarragona per formar part de la plataforma van ser la creació de la Fundació com a iniciativa público-privada i la vinculació del projecte al llegat dels Jocs del Mediterrani de 2017.

Els grups de treball o Action Clusters en què participarà la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City treballaran activament diversos aspectes com la mobilitat, la energia, la innovació social o la constucció sostenible. La primera activitat de la Fundació en el marc d'aquesta iniciativa serà la seva participació a la Action Cluster Kick-Off Conference (reunió inicial d'arrencada), que tindrà lloc a Brussel·les el dia 9 d'octubre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar