loader
menu

CIUTAT

El semàfor més prescindible i molest de Tarragona

Sergi Casado Ciutat dimarts, 29 de gener de 2013

Avui fa quaranta dies que es va inaugurar el nou pas subterrani de la plaça dels Carros i es va posar fi als maldecaps que suposava haver de creuar el pas a nivell; principalment, per a les persones amb mobilitat reduïda i ciclistes. Els problemes, però, no s'han resolt del tot perquè l'estridència del semàfor que regulava el pas de persones entre vies encara és vigent. Malgrat que ja no és necessari perquè el pas ha quedat totalment prohibit i, de fet, tampoc resulta lògic que algú es vulgui atrevir, el xiulet insistent i mecànic del semàfor no té aturador.

El semàfor del pas a nivell, ja eliminat, continua actiu i sona cada cop que passa un tren. / circdetarragona.com

El so no només és perceptible des del carrer del Mar, la zona de veïns més pròxima, sinó també des del principi d'Apodaca i des de part dels habitatges del carrer Reial. Tal com s'observa en el vídeo enregistrat pel Circ, el semàfor s'activa cada cop que un tren, amb independència si és de passatgers o de mercaderies, travessa per damunt del pas a nivell.

Els veïns de la Part Baixa amb habitatges pròxims a la via ja han denunciat els fets al seu responsable veïnal, José Ruiz, el qual explica que un dels operaris que treballa en les obres posteriors al pas subterrani li va assegurar que el semàfor s'apagarà definitivament quan acabin l'enjardinament de la zona. Mentrestant, el maldecap i el soroll a totes hores continua present. L'obra és responsabilitat d'Adif.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar