loader
menu

CIUTAT

Les obres a la segona planta de la Chartreuse ja molesten els estudiants de l'EOI de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 29 de setembre de 2014

Al marge del debat paral.lel entre la classe política de Tarragona, la realitat és que l'Escola Oficial d'Idiomes ja han començat les classes.

El nou curs acadèmic ha arrencat enmig de la problemàtica generada per les obres a la segona planta de la Chartreuse per instal.lar les oficines de l'Agència Tributària Catalana, i que ja s 'està duent a terme.

La comunitat educativa ha enviat un comunicat en què denuncia que els treballs a la planta de dalt afecten el funcionament de les classes.

El comunicat

Tot just una setmana van començar les classes a l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona i algunes aules tenen forats al sostre producte de les obres que s’estan duent a terme a la darrera planta. Les obres, recordem-ho, es fan, entre d’altres, per instal·lar la fibra òptica que s’està posant perquè l’Agència Tributària catalana pugui treballar.

I, a més a més, dels forats els estudiants hem de patir els sorolls continus dels treballadors que entorpeixen l’atenció tant dels professors com dels alumnes. Un ambient més que ideal per estudiar idiomes.

A tot això, la Generalitat encara no s’ha pronunciat si accepta la nau de la Tabacalera que els ha ofert l’Ajuntament de Tarragona. Cal assenyalar que el delegat del Govern, Joaquim Nin, va dir a una representació d’estudiants que van mantenir una reunió amb ell que dirien alguna cosa abans de Santa Tecla. Doncs bé, Santa Tecla, la Mecè i la Misericòrdia ja han passat i la Generalitat encara no ha dit res.

És molt lamentable que es continuïn fent obres per instal·lar la fibra òptica quan a la Tabacalera ja n’hi ha. Els estudiants creiem que s’està fent un mal favor a l’ensenyament en general i al de les llengües en particular, retallant espai a un centre educatiu tant necessari en un moment que els idiomes són imprescindibles per a tothom.

Reclamem que la Generalitat deixi d’enrocar-se amb la Chartreuse i busqui una altra alternativa d’estalvi per l’Agència Tributària. Estalviar amb la cultura i l’ensenyament és retallar oportunitats a curt, mitjà i llarg termini dels tarragonins i tarragonines.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar