loader
menu

CIUTAT

La ruta de tardor d'Estrella no coincidirà amb el Tarragona dpintxos

Sergi Casado Ciutat divendres, 03 d'octubre de 2014

A Tarragona, de moment, no tornarà a haver guerra de tapes. Ni tampoc cohabitació. Fa uns dies, la Cambra de Comerç va anunciar que la primera edició del Tarragona Dpintxos se celebrarà del 30 d'octubre al 8 de novembre.

Foto: tripadvisor

A diferència del conflicte que es va generar al maig, quan les dues rutes es van acabar trepitjant en el calendari, la ruta gastronòmica que organitzarà Estrella Damm, també aquesta tardo no coincidirà amb el certamen de la Cambra, Moritz i Covides.

Fonts d'Estrella han explicat al Circ que la seva ruta serà posterior, però "per casualitat perquè nosaltres ja teníem les nostres dates".

Des d'Estrella també han indicat que no han parlat amb ningú per consensuar els dies de durada de la seva ruta de pintxos; cosa que hauria pogut provocat, altre cop, dues rutes al mateix temps.

El certamen d'Estrella també comptarà amb prop d'una cinquantena establiments, els mateixos que enguany tindrà el Tarragona dpintxos. Durant aquests dies s'està tancant el llistat de participants adherits, repartits en diferents indrets de la ciutat, i que no hauran de pagar res per participar-hi.

Aquesta modalitat, però, ja va quedar instaurada durant la primavera, quan Estrella Damm va abaratir el procés d'inscripció i va fer que la Cambra hagués de fer el mateix amb el Tarragona dtapes.

Al cap i a la fi, una excel·lent notícia per als tarragonins i per a Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar