loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament deixa sense música el Tòtem Cafè per una nova denúncia del veí de dalt

El Circ Ciutat dissabte, 04 d'octubre de 2014

Els propietaris de Tòtem Cafè, ubicat a la cantonada entre Rambla Vella i el carrer del Portalet, no podrà punxar música fins que resolgui les noves mancances acústiques detectades. A través del seu perfil de facebook, des de Tòtem asseguren que "no hi ha música per moltes raons", però expliquen que "no podem ser molt més explícits".

Foto: circdetarragona.com

Els amos del nou Tòtem apunten els diversos "elements que intervenen" perquè el consistori hagi decidit retirar-los la possibilitat de punxar música, ja que la prohibició es va fer efectiva el divendres 3 d'octubre.

Des de Tòtem es menciona "un fals veí que menteix", en referència a les reiterades denúncies interposades per un dels veïns de dalt, i al qual se'l relaciona amb un pub molt proper al Tòtem Cafè. De fet, aquest mateix veí és qui ha tornat a denunciar el local per excés de soroll.

Això va obligar a realitzar un nou estudi de sonometria dins del local, que va apuntar una lleugera desviació, per la qual el consistori tarragoní ha tornat a treure la música a un local que té permís fins a les 3 de la matinada, però que, de moment, només podrà realitzar l'activitat de caferteria i restaurant, però no de bar musical.

En el seu facebook també afirmen que hi ha "una regidora que rendeix com ningú i una funcionària que també rendeix". Els laments des de Tòtem Cafè també apunten "més gent tècnics, funcionaris, un enginyer i més regidors. I un advocat i un jutge".

Tòtem confia "combinar" tots aquests elements, per tal que "el nostre Excel·lentíssim Ajuntament ens escolti, ens entengui i atengui com cal".

Abans de la última denúncia, al local de la Rambla Vella només li quedava un petit serrell perquè la llicència demanada per fi tingui tota la validesa possible i necessària.

Missatge de Tòtem al seu mur de facebook

"Benvolguts clients, lamentem haver de comunicar-vos que aquest cap de setmana, no podem punxar musica al TOTEM CAFÈ ( i la música és lo nostre...) encara que el local estara obert per vosaltres, no hi ha musica per moltes raons, no podem ser molt més explícits, però els elements que intervenen són:

Un preciós local.
Un fals veí que menteix.
Una regidora que rendeix com ningú.
Una funcionària ....que també rendeix.
I més gent, tècnics, funcionaris , un enginyer, més regidors....
Un advocat.
Un jutge.

Esperem combinar tot això bé a fi i efecte que el nostre Excm. Ajuntament ens escolti, ens entengui i atengui com cal, i puguem ,el més aviat possible ,posar a la vostra disposició lo que el nostre magnífic equip fa tan bé, és a dir posar-li il·lusió, ganes i professionalitat , perquè us divertiu.

Per aquest motiu aquest cap de setmana obrirem la DISCO a les 00:00h perquè pogueu seguir gaudint de la nostra música.

Gràcies per la vostra comprensió i que no decaigui la festa a TGN

La direcció de TOTEM CAFÈ.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar