loader
menu

CIUTAT

El mercat no s'inaugurarà fins el 2014: l'endarreriment en l'obra va de debò

Sergi Casado Ciutat dimarts, 29 de gener de 2013

Tot i que el calendari d'obres de reforma del mercat central sempre han fixat la data d'inauguració a finals d'any, l'alcalde ha aprofitat la conferència al Col·legi de Periodistes per deixar entreveure que el període no s'acomplirà, però sense posar-hi gaire èmfasi. Malgrat que la urbanització de l'entorn del mercat hauria d'estar llest a mitjan d'estiu, tal com es va prometre als comerciants i botiguers durant la darrera reunió amb l'empresa Espimsa de la primera setmana de gener, l'alcalde s'ha cobert les espatlles: "Les obres de l'entorn de l'edifici estaran acabades enguany i durant el 2014 podrem estrenar el mercat", ha manifestat el batlle.

Una imatge de la façana principal del mercat central de Tarragona. / circdetarragona.com

L'alcalde Ballesteros, durant una visita d'obres al mercat, durant la passada campanya electoral. / circdetarragona.com

Quina és la lectura? L'Ajuntament, en paraules de la regidora responsable dels mercats, Patrícia Anton, va admetre al Circ que els treballs havien acumulat un endarreriment d'uns quatre mesos a causa d'unes petites esquerdes en el subsòl, però que es recuperarien d'aquí a final d'any. També es va anunciar que l'entorn del mercat estaria llest al juliol. És una promesa feta als comerciants que fa anys que aguanten obres i pols i veuen com disminueixen les vendes i la clientel·la. @Ballesteros ja no s'ha referit a juliol, ni tan sols a finals d'estiu, sinó que ha preferit explicar que estaran acabades enguany, i això els dóna temps fins a Nadal, tot i que és de preveure que tractaran avançar-se.

Pel que fa als treballs de l'interior de l'edifici modernista, quan es van començar els treballs també es va marcar el final de 2013 com a data límit. Ballesteros també va obviar el 2013 i es va donar tot el 2014 per tallar la cinta al nou recinte. El 2014, com cada any, té dotze mesos i, fent cas de les seves paraules, si el nou mercat s'inaugura l'estiu de 2014, tampoc no haurà faltat a la seva paraula. A la paraula dita durant la conferència, però no als comerciants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar