loader
menu

CIUTAT

El PSC portarà al Congrés els retards continuats de l'AVE al Camp de TGN

El Circ Ciutat dimarts, 07 d'octubre de 2014

Els retards continuats que pateixen els trens d'Alta Velocitat al seu pas per l'estació del Camp de Tarragona arribaran al Congrés dels Diputats. El diputat del PSC per Tarragona a la Càmara Baixa, Francesc Vallès, ha registrat una bateria de preguntes sobre el retard que pateixen els trens d’alta velocitat amb origen i destí a les estacions catalanes.

Així, juntament amb diputats de les quatre demarcacions catalanes, Vallès ha signat una preguntes per tal que el Govern del PP contesti quin ha estat el nombre de trens AVE amb retard que tenen com a origen o destí el Camp de Tarragona, Lleida, Barcelona, Girona i Figueres en els darrers quatre anys, el nombre de reclamacions efectuades per retards pels usuaris dels trens i les quantitats abonades per aquestes reclamacions.

El diputat socialista ha explicat que “cal aclarir què està passant amb els trens d’alta velocitat i quines són les causes dels reiterats retards que pateix aquesta línia entre Madrid i el Camp de Tarragona perquè d’una banda molts usuaris han registrat queixes per la falta de puntualitat dels AVE en aquests trajectes i, de l’altra, els retards han de compensar-se als viatgers, de manera que a sobre que els trens no arriben puntuals hem de pagar-ho amb els diners de tots”, ha conclòs Vallès.

Foto: cedida


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar