loader
menu

CIUTAT

El Corte Inglés, primer dels 10 patrocinadors oficials dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimarts, 07 d'octubre de 2014

El Corte Inglés s’ha convertit en patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, el segon rang entre les categories de les aportacions, per darrere de soci oficial. En aquesta ocasió, l'aportació de la multinacional serà de 750.000 euros. Damm i Repsol, amb aportacions de 3 milions d'euros, tenen denominació de soci oficial.

D'acord amb el pla de patrocini, l'aportació hauria de ser de 750.000 euros. Repsol i Damm, amb inversions de 3 milions, són "socis oficials"

En un acte celebrat aquesta tarda a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Tarragona, l’alcalde de la ciutat i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros; i el director general de El Corte Inglés Catalunya, Josep Miquel Abad, han rubricat l’acord mitjançant la signatura del conveni, que s’emmarca dins el pla de patrocini dels Jocs. Aquest pla estima assolir uns 30 milions d’euros en patrocini privat per tal d’organitzar part de la vessant operativa de la competició.

El director general de El Corte Inglés Catalunya, Josep Miquel Abad, ha agraït la oportunitat de participar en el projecte: “per El Corte Inglés és un orgull una vegada més poder contribuir amb la nostra presència i suport als Jocs Mediterranis. Es tracta d’un projecte a escala ciutadana, molt ben mesurat, que respon a les necessitats plantejades i que fa partícip el màxim territori possible. Per part nostra farem tot el que estigui a les nostres mans per posar a disposició pensament, obra i mitjans”.

Per la seva banda, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador, Josep Fèlix Ballesteros, ha assegurat que El Corte Inglés ha apostat pels Jocs des de l’inici i “ha entès perfectament la dimensió del projecte ja des de la seva idea embrionària. No es tracta d’un patrocinador qualsevol sinó que forma part del moll de l’os del projecte: podem comptar amb ells com a institució i ens hi ha demostrat”. L’alcalde ha conclòs afegint que “pels Jocs és molt important i un orgull poder tenir El Corte Inglés al nostre costat”.

El Corte Inglés, Repsol i Damm

Foto: Tarragona 2017

Amb aquesta signatura, Tarragona 2017 compta ja amb la implicació directa de tres empreses de primer nivell. El Corte Inglés s’afegeix doncs als acords de patrocini signats recentment amb Estrella Damm i Repsol. Cal recordar que el passat mes de desembre van ser aprovats els beneficis fiscals aplicables a Tarragona 2017, pel qual els donants i patrocinadors dels Jocs Mediterranis podran beneficiar-se d’una elevada exempció fiscal de la seva aportació des de l’1 de gener del 2014 fins el 31 de desembre del 2017.

El Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu tres categories principals de patrocini: soci oficial (Damm i Repsol) i que aporten 3 milions d'euros, patrocinador principal (com el Corte Inglés) i col·laborador, que aporten 100.000 euros. A més, també existeixen altres possibilitats de patrocini en les categories de proveïdor oficial (patrocini en espècies) i patrocini d’instal·lació o naming.

Actualment, El Corte Inglés té diverses vinculacions amb Tarragona i amb les seves principals activitats socials, econòmiques, culturals i esportives. Així ho testimonia el patrocini de la Festa Major de Santa Tecla i les múltiples col·laboracions amb tot tipus d’associacions, entitats i institucions d’arreu del territori, entre les quals convé valorar les que tenen com a principal objectiu la difusió dels valors relacionats amb l’esport de base i infantil. Per altra banda, també cal destacar la sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés, un espai polivalent on setmanalment es programen activitats culturals i gratuïtes de tot tipus: presentacions de llibres, conferències, projeccions, conta contes infantils i tallers, entre d’altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar