loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Colla Jove obrirà expedients als castellers implicats en les agressions a membres dels Xiquets

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 08 d'octubre de 2014

Al cap d'unes hores de que els Xiquets de Tarragona enviessin un comunicat per denunciar les agressions que havien patit dos dels seus castellers la nit del Concurs, i després que el mateix president de la Colla Jove, Sergi de los Rios, en declaracions al Circ, també denunciés agressions a membres de la colla lila, la Jove va emetre un altre comunicat, en que lamenta els enfrontraments "entre els castellers de la colla amb els dels Xiquets de Tarragona" i en el que assegura que "som exigents amb els fets i obrirem expedients als nostres castellers implicats en les agressions".

Twitter.com

Des de la Jove també s'insisteix que "tornarem a parlar amb el president dels Xiquets, Enric Seritjol, per tal que se solventi el problema".

El comunicat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

"En relació als fets produïts la passada nit del 5 d’octubre al Carrer Cós del Bou, la Colla Jove Xiquets de Tarragona comunica que lamenta l’enfrontament entre els castellers de la Colla amb els de Xiquets de Tarragona, així com tota la dinàmica que s'ha anat produint entre les dues agrupacions des dels fets de Sant Magí, sense haver-se evitat encara.

Des de la Colla Jove, som exigents amb els fets i obrirem expedients als nostres castellers implicats en les agressions, així com elaborar un seguiment per tal de seguir ferms i mantenir el màxim acord entre les dues colles.

La Colla Jove ha esdevingut colla de 10 a base de l’esforç, del treball a assaig i sobretot de l’exigència dels seus castellers dins i fora de plaça. I per això en aquest cas, seguirem refermant els nostres valors i no permetrem que aquests successos esdevinguin “normals” en una ciutat tant castellera com Tarragona.

I és per això que tornarem a parlar amb el President dels Xiquets de Tarragona, Enric Seritjol, per tal que es solventi el problema."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar