loader
menu

CIUTAT

La Via T engega una nova campanya comercial a TGN

El Circ Ciutat dijous, 09 d'octubre de 2014

L’associació de comerciants Via T, l’Ajuntament de Tarragona i la Cambra de Comerç han presentat una nova iniciativa per reactivar el comerç local i de proximitat, des dels propis botiguers que conformen l’associació.
Es tracta d’una Targeta Regal bescanviable a les botigues que estiguin adherides a la campanya i que tindrà un valor de 20€ acumulable amb d’altres targes i sense caducitat. En el moment de l’entrega de la tarja es donarà un llistat als clients per tal de saber on poder bescanviar-la.

Foto: Ajuntament de TGN

La Targeta regal, que es posarà en marxa el dia 1 de desembre, també s’oferirà a empreses, escoles, entitats i mitjans de comunicació entre d’altres, amb la finalitat de poder obsequiar-les als seus treballadors amb el motiu de les festes de Nadal, així com incentius, festes especials, promcocions, entre d’altres. D’aquesta manera es reinverteix i es dona suport al comerç local. A l'acte de presentació hi han estat presents el nou president de l’Associació, Salva Minguella; la Regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Patrícia Anton i el president de la Cambra de Comerç, Albert Abelló.

Les targetes es podran adquirir a les botigues adherides i identificades amb uns segell, així com també a la nova oficina de Via T, situada al carrer Pons d'Icart (núm. 8), a les xarxes socials i a través de la web: www.tarragona-shopping.com

Se’n editaran 1.000 unitats per tant s’invertirà en el comerç local una quantita de 20.000€.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar