loader
menu

CIUTAT

Un centenar de comerços de l'entorn del Mercat tancaran per transmetre plegats el seu malestar a l'alcalde

Sergi Casado Ciutat dijous, 09 d'octubre de 2014

Si tenen pensat anar de compres per l'entorn del Mercat Central, no ho facin demà divendres, entre 2/4 d'1 i les 2 del migdia. Prop d'un centenar de comerços agrupats dins de la Unió de Botiguers de l'entorn del mercat es reuniran i es desplaçaran a l'Ajuntament de Tarragona. Són els dels carrers Reding, Governador González, Colom, Soler, Corsini i un tram del carrer Lleida.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

El motiu, el de sempre. Les obres d'urbanització de l'entorn del Mercat Central. Els botiguers no es creuen que les obres de millora de l'entorn estiguin enllestides per la campanya de Nadal, tal com va anunciar l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, a mitjan estiu. "Ara només hi ha un vigilant i els cartells de la constructora ja no hi són. Veiem que per la campanya nadalenca això no estarà acabat", ha assegurat Josep Maria Juan, vicepresident dels comerciants.

Els botiguers es van reunir a principis de setmana i es va acordar fer un tancament general per anar a demanar explicacions al màxim responsable municipal. També es va demanar, via registre, una visita d'urgència amb Ballesteros. "No volem que ens rebi cap altre regidor. volem parlar amb l'alcalde, i si no ho podem fer, girarem cua i marxarem", ha sentenciat Juan.

Per això, des de fa un parell de dies, a la majoria dels comerços adherits a l'associació que presideix Miquel Arrufat (al voltant dels 120) hi ha penjat un cartell en què anuncien el tancament. "Aquest local romandrà tancat el dia 10 de 12,30 a 14h per transmetre el nostre malestar al senyor Alcalde per l'aturada de les obres de l'entorn del Mercat Central".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar