loader
menu

CIUTAT

Els veïns desallotjats per l'ensorrament al carrer Calderers tornen a casa 35 dies després

Sergi Casado Ciutat dijous, 09 d'octubre de 2014

Els 19 veïns desallotjats a causa de l'ensorrament al carrer Calderers de la Part Alta el passat 5 de setembre per fi podran tornar a casa seva. La regidora portaveu de l'Ajuntament, Begoña Floría, ho ha penjat al seu facebook:

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

"Demà, sino passa res, podran tornar a casa els veïns de Calderers i Pere Estubes afectats per l'ensorrament, que encara estaven reallotjats fora. Mes d'un mes fora casa, difícil d'entendre. Reitero el missatge que cal que els propietaris es facin responsables de mantenir correctament els seus immobles."

Durant aquest mes i escaig els veïns han estat vivint en apartaments i habitacions de l'hotel Urbis. Segons han explicat alguns veïns, des de feia dues o tres setmanes ja han pogut fer vida dins del pis, però anant a passar la nit a fora. Els treballs havien de durar poc més d'una setmana, però un cop vista la complexitat de les tasques de desenrunament es va optar per la prudència i es va allargar l'estada dels veïns a l'hotel.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar