loader
menu

CIUTAT

TGN redueix els accidents de trànsit en un 35 per cent

El Circ Ciutat dijous, 09 d'octubre de 2014

“Continuen baixant el número de delictes a la ciutat i portem un descens acumulat del 17%, des del 2009. Anem bé” ha explicat aquest matí el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Carles Castillo, en acabar la Junta Local de Seguretat. De setembre a setembre el descens de fets coneguts ha estat d’un 10%, Castillo ha assegurat que la situació del municipi és tranquil·la com es va demostrant en les darrere juntes, però cal seguir treballant coordinadament amb la resta de cossos policials per mantenir i millorar aquesta tendència.

Entre les dades presentades, destaca que el 80% del total de delictes són contra el patrimoni i que, en el darrer any (set 13 –set 14), els robatoris amb força s’han reduït un 23% i els furts a interior de vehicles un 40%. Durant els mesos d’estiu s’ha fet especial incidència en les zones amb més afluència de visitants planificant dispositius conjunts amb Mossos d’Esquadra que han permès reduir el número de denúncies. Els grans esdeveniments a la ciutat com les festes de Santa Tecla i Sant Magí, l’11 de setembre, entre altres, s’han desenvolupat sense incidències destacables.

Pel que fa a les dades de Guàrdia Urbana, durant el primer semestre de 2014, s’han atès 27.826 trucades i s’han planificat 1.581 ocupacions de via pública. En matèria de trànsit s’han reduït un 35% els accidents de trànsit i un 29% les denúncies. Les proves d’alcoholèmia i trànsit han augmentat un 6% i els positius s’ha reduït un 9%, Castillo ha afirmat: “aquestes dades ens demostren que les campanyes de conscienciació donen els seus resultats”. La retirada de vehicles per la grua continua en l’ascens continuat dels darrers anys i durant aquests sis mesos s’ha reduït un 16% respecte al mateix període que l’any passat.

Foto: Ajuntament de Tarragona (mauri)

Foto: circdetarragona.com


Documents

Junta seguretat TGN octubre 2014


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar