loader
menu

Victòria Forns obrirà un canal a Youtube i hi penjarà les entrevistes que li han fet 15 tarragonins

Sergi Casado dijous, 09 d'octubre de 2014

Cada polític escull el seu propi mètode per guanyar en visibilitat, acceptació i popularitat. Tot això, ben barrejat, es pot convertir en un vot. A menys d'un any per a les municipals, qualsevol estratègia és vàlida. La portaveu de Convergència i Unió, Victòria Forns, ha escollit les xarxes socials, i en concret, el canal Youtube.

Foto: circdetarragona.com

La líder nacionalista penjarà a Internet totes les entrevistes que conformen el llibre "Parlem de Tarragona", on diferents personatges de la ciutat conversen amb Forns d'una manera distesa.

Homenatge a l'historiador Jordi Rovira

Victòria Forns, en nom també de tot el grup municipal de CiU, ha explicat que el primer vídeo que penjaran serà el de l'entrevista que li va fer l'historiador Jordi Rovira, mort de manera sobtada el dilluns 6 d'octubre. "És el nostre petit homenatge a Jordi Rovira, un tarragoní que sempre treballava de manera desinteressada i que era una veu absolutament autoritzada. Per això, aquesta serà la primera entrevista penjada".

Forns, a més, ha explicat que proposaran nomenar Rovira Fill Predilecte de Tarragona, a títol pòstum.

El primer vídeo es penjarà el 14 d'octubre i cada quinze dies, un altre. Així, fins el 5 de maig, gairebé a les portes de les eleccions municipals. "Nosaltres tenim un compromís amb Tarragona fins el maig del 2015 i així ho seguirem fent", ha respost Forns quan li han preguntat si es tractava d'una estratègia pre electoral.

Els entrevistats (a partir del 14 d'octubre, cada 15 dies)

Esteve Ortiz (pesca)

Encarna Quílez (Serveis Socials)

Jordi Bertran (Cultura)

Xavier Jornet (Turisme)

Francesc Vizcarro (Sanitat)

Rosa Llurba (gent gran)

Manel Chivite (Comerç)

Francesc Xavier Grau (Universitat)

Loli Salas (Esport)

Teresa Pallarès (Química)

Adolf Quetcuti (Urbanisme)

Maria Cinta Comi (Mercat)

Cristina Coy (Joventut)

Albert Grau (Castells)

Pere Leal (Pagesia)

Jesús Expósito (Autònoms)

Teresa Batet (Dones)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar