loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets i la Jove es comprometen a frenar en sec les actituds "més enllà de la rivalitat castellera"

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 10 d'octubre de 2014

La Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Tarragona es comprometen a "treballar internament" per posar fre a qualsevol actitud "que vagi més enllà de la rivalitat estrictament castellera". Les dues colles grans de Tarragona també lamenten i condemnen tots els incidents que s'han produït durant aquesta temporada, principalment des de Sant Magí fins la nit del Concurs de Castells.

Una imatge de la Diada de Santa Tecla. / tarragonaradio.cat

En el comunicat, Jove i Xiquets asseguren que realitzaran un seguit de manera conjunta per tal d'evitar nous incidents. Liles i matalassers deixen clar que el gran moment que viu Tarragona, en matèria castellera no ha de permetre "que aquests incidents enterboleixen la imatge del fet casteller i de la ciutat de Tarragona".

El comunicat és fruit de la trobada, cordial i amable, que van mantenir ahir les dues entitats. Per part dels Xiquets, el seu president, Enric Seritjol, i el cap de colla, Roger Peiró. De la Jove, el president Sergi de los Rios, i Carles Ribas, el cap de colla dels de Cós del Bou.

El comunicat

"Reunits el dijous 9 d’Octubre els Caps de Colla i Presidents de la Colla Xiquets de Tarragona i Colla Jove Xiquets de Tarragona, manifesten el següent:

1- Lamenten i condemnen tots els incidents que s’han produït en el decurs d’aquesta temporada, des dels fets de Sant Magí fins el passat cap de setmana.

2.- No permetrem que aquests incidents enterboleixin la imatge del fet casteller i el de la ciutat de Tarragona, just en el millor moment de la historia castellera de la nostra ciutat.

3.- Les direccions d’ambdues colles faran un seguiment conjunt per tal d’evitar incidents semblants als produïts en els darrers mesos.

4.- Ambdues colles es comprometen a treballar internament per tallar de soca-rel qualsevol actitud que vagi més enllà de la rivalitat, estrictament, castellera."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar