loader
menu

CIUTAT

Tancada general dels comerços de l'entorn del Mercat per demanar solucions a l'Ajuntament

El Circ Ciutat divendres, 10 d'octubre de 2014

Puntualment, a dos quarts d'una del migdia molts dels comerços de l'entorn del Mercat Central han abaixat la persiana. Prop d'un centenar de comerciants s'han unit per iniciar una manifestació sorollosa i orgullosa fins a les portes de l'Ajuntament. Tancarien les botigues fins a les dues.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Fins i tot han lluït dues pancartes. Tal com es veu en les imatges, en una s'hi llegia "L'entorn del mercat agonitza" i en l'altra, el nom del col·lectiu, "Unió d'empreses zona mercat". Acompanyats per un grup de batucada, s'han plantat fins a la casa de la vila de Tarragona.

L'alcalde, però, no els ha pogut rebre perquè tenia visita concertada amb l'alcaldessa de Palenciaga, un municipi de Còrdova de menys de 4.000 habitants, i que a Tarragona, curiosament, n'hi ha censats uns 600.

Els comerciants s'han acabat reunint amb els regidors Pau Pérez, Patrícia Anton i Begoña Floría al Saló dels Penjats. A ells tres els han transmès altre cop el seu neguit pel nou fre als treballs als voltants del Mercat. En la trobada, cordial, els comerciants han demanat poder participar en el projecte d'urbanització; una petició que el mateix Pérez ha admès que hi estan totalment a favor.

Quant a solucions, de moment, més aviat poques. Segons ha explicat el president dels comerciants, Miquel Arrufat, la darrera setmana d'octubre des del consistori haurien de comunicar qui es fa càrrec de l'obra de millora de l'entorn. O la constructora, de la qual ja no n'hi ha cartells, o el propi Ajuntament.

Pel que fa a les dates, Pérez ha insistit que l'Ajuntament no ha parlat de cap data en concret. "Sempre parlem que estarà llest per la campanya de Nadal, però mai cap data". Segons Arrufat, a més, també s'emporten el compromís municipal de fer passar el transport públic per Colom també durant la campanya de Nadal.

L'Ajuntament donarà suport i col·laborarà en totes les campanyes que s'organitzin a l'entorn del mercat. Això és el que ha manifestat Pérez.

Els comerciants han marxat tranquils, però, "després de més de 7 anys d'obres", com indica Arrufat, la paciència se'ls ha esgotat del tot.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar