loader
menu

CIUTAT

Repsol inverteix 120 milions d'euros en la protecció integral del litoral de TGN

El Circ Ciutat diumenge, 12 d'octubre de 2014

El president de Repsol, Antoni Brufau, i el conseller delegat de Repsol, Josu Jon Imaz, van assistir el passat divendres 10 d'octubre a l'última reunió de la Comissió de Seguiment de les inversions de millora del Pla de Protecció Integral del Litoral que s'ha celebrat a la Subdelegació del Govern de Tarragona.

Foto: Repsol

Brufau, Imaz i altres representants de la companyia, es van reunir el passat 17 de gener de 2011 amb la Subdelegada del Govern a Tarragona, alcaldes de la zona i altres autoritats, per presentar el pla de millora de les instal·lacions de Repsol, que es va posar en marxa de forma immediata, i en el qual s'han invertit més de 120 milions d'euros.

La finalitat d'aquest pla és contribuir a la millora de la protecció mediambiental, reforçant la qualitat i la seguretat de les operacions de Repsol al litoral i contempla mesures que afecten totes les àrees d'activitat de Repsol al litoral de Tarragona. Per poder comprovar la marxa de les inversions es va crear una comissió de seguiment sota la presidència de la Subdelegació del Govern, davant la qual Repsol ha comparegut regularment per donar compte a les autoritats de l'avanç i grau de compliment del Pla d'inversions.

Les reunions de la Comissió de Seguiment, s'han dut a terme amb una periodicitat trimestral durant els últims tres anys i mig a la Subdelegació del Govern a Tarragona. Una vegada que les inversions s'han realitzat en la seva pràctica totalitat i que s'ha complert amb la finalitat per a la qual va ser creada, la Comissió ha decidit donar per acabada la seva tasca.

A més, el president de Repsol, Antoni Brufau ha assistit a l'acte de lliurament dels premis a la internacionalització de la Cambra de Comerç de Tarragona, on ha ofert una conferència que ha abordat la importància de la internacionalització en l'economia actual


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar