loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El monologuista tarragoní Enric Company repassa els seus 10 anys de carrera al pub HIghland

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 13 d'octubre de 2014

El monologuista tarragoní Enric Company actuarà el divendres 17 d'octubre al Highland Tarragona (22.30) per repassar el bo i millor del seus 10 anys de carrera. Company és conegut pel seu llarg recorregut a la televisió en programes com “España Directo”, “Entre Todos” o “Fabricando. Made in Spain”.

Foto: @lafotografica

Foto:espectalium.com

Aquest estiu ha fet el salt a Mediaset com a presentador del programa “Cazamariposas XXL”. Actualment està presentant el seu nou espectacle de monòlegs “4 anuncios y volvemos” al Teatre El Molino de Barcelona on estarà tres mesos en cartell.

L'any passat, Company va estrenar el seu nou monòleg d’humor “4 anuncios y volvemos” on parla de la televisió d'avui, per fora i per dins, i de com la publicitat s'ha convertit, per a molts, en la seva única oportunitat de viure. L’espectacle es representa al Teatre El Molino fins al mes de desembre.

Després de que l’any 2004 guanyés el segon premi del concurs “4 i acció” de TVE, aquesta estrena completa 10 anys de carrera com a monologuista en escenaris de tot l’estat espanyol completant més de 300 actuacions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar