loader
menu

CIUTAT

La Cambra de TGN critica amb duresa l'Ajuntament per la gestió de l'obra del Mercat

El Circ Ciutat dilluns, 13 d'octubre de 2014

La Cambra de Tarragona, sempre defensora dels comerciants però alhora sempre políticament correcta amb l'Ajuntament, ha canviat la marxa i ha criticat durament la gestió de l'administració de Ballesteros. Entre d'altres, ha batejat l'entorn del mercat com a "zona zero".

Foto: circdetarragona.com

En una nota enviada, l'ens que presideix Albert Abelló, retreu a l'administració de Ballesteros la "deixadesa", la "manca d'estratègia" i la situació "estrés comercial, insostenible per més temps" que viu, en general, el comerç de centre de Tarragona.

La Cambra ho exemplifica amb les obres de remodelació del Mercat Central i de l'entorn, les quals, a l'entendre de la Cambra, posen de manifest la degradació d'aquesta zona de la ciutat.

"Una iniciativa necessària però que ha patit infinitat de contingències fins el punt de que, a les portes dels set anys de l’inici del projecte, avui les obres estan aturades", assegura l'ens cameral. Però les clatellades a l'equip de govern socialista van més enllà: "En tots aquests anys hem assistit astorats a tot un seguit de despropòsits que han culminat en la degradació del cor de la ciutat. Un espai cridat a ser els nostre motor comercial i econòmic i que, hores d’ara, està malmès a tots els nivells".

Els retrets de l'entitat que lidera Albert Abelló arriben dos dies després de la revolta dels comerços de l'entorn, amb tancada general i manifestació fins a les portes de l'Ajuntament. D'aquesta reunió, els comerciants tampoc van arremncar gaires compromisos, però sí que l'entorn estaria enllestit per la campanya de Nadal, i que els busos tornarien a circular per Colom, també durant la campanya nadalenca.

Per a la Cambra, "l’endarreriment d’aquestes obres ha acabat passant una dolorosa factura a tot un entorn que està ferit greument, no només a nivell empresarial, sinó també residencial." A més, des de la Cambra "celebrem el darrer compromís del nostre Alcalde, en el sentit de que abans de Nadal els carrers de la nostra particular “zona zero” estaran urbanitzats i hi tornaran a circular els autobusos públics. Tant de bo aquesta promesa s’assoleixi.

Per tot plegat, la Cambra considera que "Tarragona no s’ho pot permetre. No podem aspirar a ser cap mena de referent mentre les nostres administracions no siguin capaces d’assolir i complir els seus propis compromisos. Des de la Cambra de Tarragona esperem i desitgem que es trobi, de manera immediata, una solució realista i valenta que suposi acabar les obres."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar