loader
menu

CIUTAT

El CBT reivindica la seva essència tarragonina per arribar als 1.500 socis

El Circ Ciutat dimarts, 14 d'octubre de 2014

Sota el lema, CBT KM0, BÀSQUET FET A CASA NOSTRA, l’equip del Serrallo busca engrescar a la gent per fer-se socis d’un equip clarament tarragoní. L’objectiu és clar, augmentar la massa social de cara a la temporada del regrés a les Lligues LEB i passar dels 1000 socis actuals als 1500.

Foto: cb tarragona

Foto: cb tarragona

El perquè del lema el trobem en l’origen dels jugadors de l’equip. “Som un equip pràcticament de Tarragona, 8 dels 11 jugadors del primer equip són de la província i tots ells han passat per les categories base del club. Per això la idea del KM0 com el producte fresc de proximitat” explicava la Presidenta del CBT la Loli Salas a la presentació de la campanya. És per això que el club espera que la gent s’animi a donar suport a l’equip, “La gent de la ciutat i de la província es pot sentir identificada amb aquest equip. Els nostres jugadors són d’aquí i es senten orgullosos de dur el nom de Tarragona arreu”.

L’entrenador del club també destaca aquesta identitat com a punt clau per animar a la gent a fer-se del CBT “És un projecte molt il·lusionant. Poder competir a LEB amb gent d’aquí és un repte motivant i estic convençut que la gent estarà amb l’equip. Hem de convertir el Serrallo en un fortí i per això ens cal el suport de l’afició”.

El club, a més, a preparat una oferta 2x1 per acabar de convèncer a la gent de fer-se socis del CBT. Tots aquells que aprofitin aquesta oferta podran fer-se socis des de tan sols 35€.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar