loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Prop d'una quarantena d'entitats donaran cos a la nova Tardor LIterària de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 14 d'octubre de 2014

Dotze anys després de la primera Tardor Literària, l’any 2002, l’Ajuntament de Tarragona, segueix apostant per la literatura i les lletres de la ciutat i organitza una sèrie d’actes al voltant de la convocatòria dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Enguany la Tardor s’ha organitzat i es presenta des de la Casa de les Lletres i ja s’amplia a dos mesos (de mitjan octubre a mitjan desembre), amb una vuitantena d’activitats organitzades per 37 entitats i organismes de la ciutat, que ofereixen una intensa i variada programació.

D’entre les nombroses activitats n’hi ha de dedicades a donar a conèixer i per tant a presevar el patrimoni literari, com totes les que giren al voltant de la celebració del 400 aniversari de l’edició del Quixot apòcrif a Tarragona, o una nova edició de la Ruta Pin i Soler, a càrrec de l’APELLC i Imaginautes. A banda, hi ha tota l’activitat formativa en creació literària, que organitza l’Escola de Lletres i que enguany arriba per primer lloc a Torreforta. Així mateix, també s’inclouen les activitats adreçades a estimular la lectura, sobretot organitzades des de les biblioteques de la ciutat.

D’altra banda també hi ha tota l’activitat que gira al voltant dels premis literaris, tant els que convoquen, des de fa anys, l’Ajuntament de la ciutat, Òmnium Cultural del Tarragonès i el CNLT, com els més nous joves.lit, que convoca l’APELLC.

Foto: Ajuntament de TGN

Hi ha les activitats destinades a donar a conèixer l’obra de diferents autors, com les lectures dramatitzades que tindran lloc al Teatre El Magatzem, o les lectures poètiques, que tindran com a escenari el Cafè Metropol, dins el cicle Hipermetropoesia. Així com una bona oferta de programes radiofònics dedicats a la literatura; així com presentacions de llibres o de documentals, reflexions, conferències, etc.


Documents

Tardor Literària 2014 TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar