loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La discoteca Totem recupera la sessió per als adolescents

Sergi Casado Ciutat dimecres, 30 de gener de 2013

Molts tarragonins i tarragonines que superen la quarantena i s'apropen al mig segle d'edat segur que recorden amb nostàlgia les sessions de divendres a la tarda a la discoteca Totem. Els adults hi tenien l'entrada prohibida perquè eren patrimoni exclusiu de tots aquells joves que encara no tenien edat per trepitjar un pub en horari nocturn, però que tenien la necessitat d'interactuar amb altres nois i noies en un entorn socialment atractiu. L'experiència va tenir molt d'èxit des de principis dels anys i es va allargar fins el desembre del 99, quan la irrupció dels pubs del port esportiu va obligar a tancar.

Una imatge promocional de la sessió per a adolescents de Totem, la Totem Next Wave. / Totem

Ara, però, les sessions dirigides a teenagers, dels 14 als 17 anys, han tornat, i altre cop, al mateix recinte, a Totem. Els responsables de la sala tarragonina han recuperat la tradició no només per mirar de fer calaix, sinó per donar resposta a les nombroses demandes d'antics clients de la discoteca amb fills d'aquestes edats, que els venien reclamant des de feia temps que tornessin a obrir la discoteca per als adolescents. Una de les demandes inicials va sorgir d'un grup de mares de l'escola Mare Nostrum. Sota el nom de Totem Next Wave, des de fa un mes, tots els dissabtes, de 7 de la tarda fins a les 10 de la nit, a Totem tan sols hi poden entrar joves d'edats compreses entre els 14 i els 17 anys. Ni 13 ni 18. Per això, es demana el carnet a l'entrada.

Tot i que durant els 80 i els 90 es podia servir alcohol a partir dels 16 anys, la normativa actual ho prohibeix, i els responsables de la discoteca tarragonina compleixen amb la llei de manera escrupolosa. Només refrescos i música a dojo. L'alcohol estarà amagat. Malgrat que tenen clar que ho seguiran fent, no amaguen el temor que això els pugui restar clientela, tenint en compte que en d'altres bars, tant de Tarragona, com dels voltants, sí se serveix alcohol als joves de 16 anys.

La iniciativa ha tingut molt bona acceptació perquè en la primera sessió s'hi van aplegar més de 150 joves, la majoria dels quals fills d'antics clients, ex treballadors i amics dels amos. Tot i que el preu és de 10 euros, l'empresa compta amb relacions públiques (alumnes dels diferents centres escolars de la ciutat) que entreguen targetes de descompte, amb els quals la sessió només surt per 6 euros.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar