loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN acusa la Cambra de barrejar els interessos del seu president amb la crítica pel Mercat

El Circ Ciutat dimarts, 14 d'octubre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona, i en concret, la seva portaveu, Begoñas Floría, ha respost les crítiques efectuades per la Cambra de Comerç referents a les obres del Mercat i del seu entorn. La regidora, a més, ha penjat un vídeo blog a Youtube en el qual dóna la seva visió de la situació actual del projecte de remodelació del Mercat Central.

A l'esquerra, Floría, i Albert Abelló, durant la presentació del Barret de Santa Tecla. / Ajuntament de TGN

En relació a la nota emesa per la Cambra Begoña Floria ha manifestat el següent:

“L’Ajuntament té el màxim respecte per l’opinió que la Cambra de Comerç expressa en tots els temes que afecten a la ciutat, però també és cert que en el cas que ocupa al Mercat, la nota emesa no pot ser vista com a objectiva i imparcial respecte als interessos de la ciutat, donat que el senyor Abelló, en la seva condició de paradista del Mercat, és membre de la comissió negociadora dels paradistes amb l’empresa ESPIMSA i, per tant, té un conflicte d’interessos, ja que defensa els d’una part que no són coincidents amb els de la ciutat, que són defensats per l’Ajuntament.

Amb tot, de cap manera es pot discutir la legitimitat de la Cambra de Comerç per plantejar les qüestions que consideri oportunes, però en tot cas és evident que en aquest assumpte la nota expressa l’opinió d’una part amb interessos legítims però contraposats als que defensa l’Ajuntament.

D’altra banda, la Cambra de Comerç com a institució ha estat sempre interlocutora de l’Ajuntament, i és coneixedora dels esforços que el consistori ha fet per tirar endavant aquesta obra”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar