loader
menu

CIUTAT

TGN celebrarà el 16-N una cursa popular solidària només per a dones

El Circ Ciutat dijous, 16 d'octubre de 2014

El diumenge 16 de novembre, a les 9.30 h, es donarà el tret de sortida a la cursa “Women Race El Corte Inglés”, la primera cursa popular i solidària a Tarragona pensada únicament per a dones. Aquesta cursa l’organitza l’Associació Esportiva Ciutat Vella amb el patrocini d’El Corte Inglés, i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Foto: El Corte Inglés

La “Women Race El Corte Inglés” és la primera cursa exclusivament per a dones que se celebra a Tarragona. L’elecció de la ciutat no és casual. Tarragona es prepara pel 2017 i treballa perquè la ciutat es posicioni com un model de referència en l’organització d’esdeveniments esportius.

La primera edició d’una prova que pretén consolidar-se en el calendari atlètic popular català presenta un senzill circuit urbà de cinc quilòmetres, obert a la participació de tot tipus d’esportistes i edats, que transcorrerà per alguns dels indrets més coneguts i emblemàtics de la ciutat. La sortida i l’arribada se situaran a la Rambla del President Lluís Companys, davant d’El Corte Inglés.

El període d’inscripcions estarà obert des del 16 d’octubre fins el dimecres 12 de novembre o fins que s’arribi als 1.000 inscrits. Es podran fer de manera presencial amb un cost de 8€ a la planta d’Esports d’El Corte Inglés o bé online, amb un cost de 8,40€, a través de la web www.womenraceelcorteingles.cat

Hi haurà dues categories: individual i per equips. La primera es divideix en Infantil (de 12 a 15 anys), Júnior (de 16 a19 anys), Sènior (de 20 a 45 anys), Veteranes (de 46 a 60 anys) i Màster (més de 60 anys). Per equips, es premiarà les guanyadores entre 2 germanes, 2 amigues, mare i filla, 3 amigues, àvia, mare i filla. El control de temps es durà a terme pel sistema dorsal-xip i anirà a càrrec de l’empresa Championchip.

Cursa solidària

El caràcter solidari de la cursa “Women Race El Corte Inglés” queda palès en el lema: Corre contra el càncer de mama. De fet, els beneficis es destinaran a projectes locals contra el càncer de mama de l’AECC – Junta Provincial de Tarragona i la Lliga contra el càncer.

L’AECC – Junta Provincial de Tarragona destinarà els beneficis de la “Women Race El Corte Inglés” al projecte “MOLT PER VIURE”. Un programa que està centrat en l’atenció integral de la dona diagnosticada de càncer de mama des del mateix moment del diagnòstic fins a la seva reinserció sociolaboral.Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

La Lliga contra el càncer destinarà els beneficis al seu projecte global sobre càncer de mama que tracta la vessant de la prevenció, l’assistència a malalts i l’ajuda psico-social.

Tarragona 2017 i l’Ajuntament de Tarragona també hi col·laboren activament realitzant tasques de suport a l’equip organitzatiu

Paral·lelament a la celebració de la cursa, s’ha programat a la sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés un cicle de conferències gratuïtes entorn de tres eixos: dona, prevenció de càncer i esport, i estil de vida saludable. A més, el dissabte 15 de novembre a les 12.00 h s’impartirà una “master class” de zumba gratuïta i oberta a tothom a la Rambla del President Lluís Companys.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar