loader
menu

CIUTAT

Tarragona torna a anar de tapes: arrenca el Tarraco Tapes de Tardor

El Circ Ciutat dijous, 16 d'octubre de 2014

Des del 16 d'octubre fins el 26 els tarragonins i tarragonines tornen a tenir una cita amb les tapes. La ruta Tarraco Tapes de Tardor, organitzada per Estrella Damm, proposa 53 propostes gastronòmiques diferents concentrades en tres zones principals: plaça de la Font i Part Alta, Eixample i Centre, i el barri del Serrallo.

D'esquerra a dreta, el propietari del bar C-26, Nacho Pous; Xavier Romeu (Inside), els regidors Patrícia Anton i Xavier Tarrés, i el director comercial de Damm a TGN, Josep Lluís Castro. / circdetarragona.com

La tapa del C-26, hamburguesa Angus C-26. / circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

El director comercial de Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, ha recordat que en la ruta de la primavera es van repartir prop de 300.000 tapes, però que superar aquesta marca no està entre els seus objectius. "Volem que sigui una festa per a Tarragona".

Damm ha editat prop de 20.000 llibrets i qui ho vulgui, es pot descarregar l'app de Gastronosfera.

La posada en escena de l'arrencada de la ruta d'Estrella s'ha fet al bar C-26, al carrer Colom, propietat de Nacho Pous, responsable també del Xamfrà del Fòrum. La tapa del C-26, com s'observa en la imatge, és l'hamburguesa Angus C-26.

El representant de la cervesera ha explicat que el fet que la seva ruta i la de la Cambra de Comerç no hagin coincidit en dates "és casualitat. Nosaltres les tenim pensades des de feia temps", ha assegurat Navarro.

Com ja van fer en l'edició del passat mes de maig, Estrella instal·larà dues carpes per la ciutat durant el cap de setmana. Segons ha explicat el responsable de l'empresa de màrqueting Inside, Xavier Romeu, en les carpes es donaran instruccions per participar en el sorteig d'un sopar per a dues persones en un restaurant de la demarcació amb estrella Michelin.


Documents

Tarraco Tapes 2014


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar